onsdag den 18. januar 2012

Ud & Se - flott magasin jeg holder meg unna!

I danske statsbaners tog (DSB) ligger det hver måned nye utgaver av det gamle magasinet Ud & Se. Bladet har utkommet i årtider, og inneholder veldig mye interessant lesestoff. Spennende artikler, aktuelt reisestoff, særlig for pendlere, finuerlige noveller, toghistorikk, og mye mer.

Faktisk så mye mer at jeg blir fryktelig inspirert til å skrive om flere av artiklene i bloggene mine, finne bilder til dem og debattere dem ytterligere. Nettopp det er en stressfaktor! Jeg sitter kun på toget vanligvis mellom Frederikshavn og Hjørring, hvilket betyr ca 30 minutter. På dem tiden rekker jeg knapt å bla gjennom magasinet, og alt jeg river ut blir lagt i en bunke, for senere blogging. DEN bunken er som fra helvete. Hver gang jeg ser den, roper den formelig til meg om å bruke den, men det blir sjelden eller aldri tid til å gjøre nettopp det. Haugen har dermed vokst seg ganske så stor det siste året...

Etter tips fra en couch, har jeg nå gått kritisk gjennom denne bunken, og kastet 97%.
Det var en stor beslutning.
Hennes råd var: "Hvis det ikke er viktig nok til å bli gjort noe med umiddelbart, er det heller ikke verdt å spare på".
Den har jeg grunnet ganske mye på, men tok skrittet, og opplevde at følelsen av orden var nydelig! Ingenting som venter, roper og stresser meg til å gjøre noe.

Anbefales på det sterkeste!

Du som ikke har ADHD, eller har lært deg å sortere i inntrykkene, kan selvfølgelig lese videre :-)

Denne artikkelen er en i rekken av de mange aspekter man som voksen med ADHD opplever, og lever med. For en utenforstående kan dette virke merkelig, men for en med ADHD gir det absolutt mening, og kan hjelpe med å gjøre hverdagen litt enklere. 

Bilde fra en vilkårlig valgt forside av bladet Ud & Se