onsdag den 17. november 2010

Gode råd til et bedre liv med ADHD

Anders Rønnau (bildet) er bl.a. adhd-couch, og driver nettsiden AltOmADHD. Her finnes masse tips til å få hverdagen til å fungere. Anders holder også kurs og forelesninger om ADHD rundt om i landet.

Nettsiden anbefales absolutt et besøk! Her er et utdrag:


Alt Om ADHD er udfaldet af hundredevis af timers arbejde med at finde tonsvis af information på nettet om ADHD.

Den oprindelige ambition med at lave sitet Alt Om ADHD er, at jeg med sitet bidrager til en bredere forståelse af diagnosen ADHD og de problemstillinger der er rundt om ADHD, – og så vil jeg gerne inspirere mennesker med diagnosen ADHD til at udvikle sig til at få bedre liv.
Sitet er fyldt med personligt indhold og målet er, at du som læser faktisk kan lære noget og få noget med dig derfra.

Over 5900 skønne mennesker er fans af Alt Om ADHD på Facebook. Det kan du også blive oppe i højre hjørne eller ved at klikke på den lille Facebook kasse ude i højre side.
Masser af folk abonnerer på indlæggene fra Alt Om ADHD, som de får direkte i deres indbakke. Det foregår også ved at se op til højre og klikke på “abonner gratis via mail”.
Dertil kommer den trofaste og loyale skare, der abonnerer på det månedlige nyhedsbrev altomadhd. Det kan du tilmelde dig ved at klikke ovenfor hvor der står Nyhedsbrev.

Jeg elsker at skrive indlæggene på Alt Om ADHD, og oplever at det er en fed måde at bidrage og kommunikere med dig som læser. Du må enormt gerne kommentere på indlæggene, så jeg bedre kan fornemme, hvad du synes om indlæggene.

Les mer og hent gratis tips og råd på www.altomadhd.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar